Albume foto

        Intr-o lume in care tehnologia ne ofera posibilitati la care altadata nu indrazneam sa speram, noi, fotografii si iubitorii de fotografie, ne punem intrebari legitime: „Mai este nevoie oare de batranul album de fotografii? Nu este cumva desuet?” Eu, dupa 25 de ani de activitate in domeniul fotografiei, am inteles ca a devenit si o misiune personala sa transmit clientilor despre importanta albumelor în care vor păstra amintirile ce vor dainui peste ani pentru a le arata copiilor si nepotilor. Fara el, munca fotografului nu este completa.

      Produsul finit este fotografia, iar locul ei este într-un album. Odinioara, albumul de fotografii avea un loc de cinste in biblioteca oricarei familii. Povesti de viata pastrate cu grija pentru generatiile urmatoare. Le rasfoiam cu placere ori de cate ori ne încerca dorul, curiozitatea sau uitarea, iar ele ne-au amintit mereu cine suntem sau cine au fost bunicii nostri.  Sub influentele actualei ere digitale, fotografiile sunt pastrate in foldere pe hard drive, stick USB, CD, DVD, iar majoritatea oamenilor nu isi fac nici macar o copie de rezerva. Ceea ce putini stiu este ca dispozitivele de stocare sunt destul de vulnerabile in fata atacurilor cibernetice, a virusilor, a defectiunilor de orice fel, si, astfel, riscurile de a se pierde toate informatiile de pe ele si implicit toate fotografiile de pe acestea fiind extrem de ridicate.  O eroare, o defectiune de sistem poate sterge fotografii prețioase. Este ingrijorator faptul că actuala generație de tineri, peste ani, nu va mai avea fotografii la care sa se uite.

    Fac un indemn adresat tuturor celor care citesc aceste randuri, sa-si pastreze amintirile în albume, chiar daca fotografiile sunt facute cu telefonul sau de profesionisti.

     Execut albume de diferite dimensiuni, cu materiale din texturi si culori variate (textil, piele ecologica, piele naturala) pe care le puteti alege din mostrar.

O modalitate draguta si eleganta pe care o folosesc pentru predarea fotografiilor: Stick USB din lemn, în cutie de lemn, cu personalizare.

Stick USB Handmade Stick USB Handmade