Fotografie de studio

Bine ați venit! Eu sunt Ciprian Babusanu, Fotograf Profesionist în Bacău, Romania.

Sunt mândru să vă prezint servicii de fotografie de calitate superioară, oferite cu pasiune și dedicare în inima Bacăului. Cu un studio foto profesional complet echipat, sunt pregătit să vă surprind momentele unice și să le transform în amintiri de neprețuit.

Spatiul destinat studioului este adecvat pentru executia de sedinte foto maternity, pentru copii, book foto personal, sedinte foto de fashion si beauty, fotografii de produs etc.

Serviciile studioului foto, includ:

Sedinte Foto in Studio: Indiferent dacă sunteți un model în căutare de imagini de modă profesionale sau un om de afaceri care are nevoie de portrete impresionante, sunt aici pentru a vă ajuta să străluciți în fața camerei. Folosind fundaluri variate, lumini profesionale și tehnici creative, vom crea imagini care să vă reprezinte în cel mai bun mod posibil.

Sedinte Foto de Familie: Amplificați amintirile de familie cu ședințe foto autentice și emoționante. Vom lucra cu dvs. pentru a crea imagini care să reflecte dragostea și legăturile care vă unesc ca familie.

Sedinte Foto de Craciun: Magia sărbătorilor este în aer, și eu sunt aici pentru a o captura în imagini. Cu decoruri tematice și un simț al detaliului, veți obține fotografii de Crăciun memorabile pe care le veți împărtăși cu cei dragi.

Fotografie de Produs: Dacă sunteți un antreprenor sau un comerciant online, sunt aici pentru a vă ajuta să prezentați produsele dvs. în cea mai bună lumină posibilă. Imaginile de produs de înaltă calitate sunt esențiale pentru succesul afacerii dvs.

Food Photography: Pasiunea mea pentru fotografie se extinde și in lumea culinară. Vă pot ajuta să prezentați mâncărurile și băuturile dvs. într-un mod apetisant și atrăgător, ideal pentru restaurante și bucătarii profesionale.

In cadrul Studioului foto nu ma opresc la capturarea imaginilor; ma concentrez pe crearea de amintiri autentice și impresionante. Contactați-ma astăzi pentru a discuta despre cum vă pot ajuta să vă atingeți obiectivele fotografice.

Fotografie de produs – Avon

AVON Fotografie de produs, Ciprian Babusanu fotograf

Fotografie de produs – prelucrare imagini pentru vanzarea pe Amazon

Fotografie de produs, prelucrare fotografii pentru vanzarea pe AmazonFotografie de produs, prelucrare fotografii pentru vanzarea pe AmazonPortret – Gabriela Istoc Soprano

Portret – Ariana Luncanu

 

 

 

Fotografie de produs – Atelierul Armonia – Fundatia Impreuna Pentru Solidaritate Sociala Savinesti

Fotografie de produs – Andimania Jewelry

Fotografie de produs – Fundatia Impreuna pentru Solidaritate Sociala Savinesti

Fotografie de produs – Producator de incaltaminte „Cizmarie”

Fotografie de produs – Atelierul Armonia – Fundatia Impreuna Pentru Solidaritate Sociala Savinesti

Fotografie comerciala – Hotel Decebal Bacau

Fotografie comerciala – Skoda Bacau

Fotografie comerciala – Clinica Stomatologica Dental Vision Clinic

Fotografii de prezentare pentru Clinica Stomatologica Dental Vision Clinic, Doctor Andrei Climov, Doctor Ella ClimovFotografii de prezentare pentru Clinica Stomatologica Dental Vision Clinic, Doctor Andrei Climov, Doctor Ella ClimovFotografii de prezentare pentru Clinica Stomatologica Dental Vision Clinic, Doctor Andrei Climov, Doctor Ella ClimovFotografii de prezentare pentru Clinica Stomatologica Dental Vision Clinic, Doctor Andrei Climov, Doctor Ella ClimovFotografii de prezentare pentru Clinica Stomatologica Dental Vision Clinic, Doctor Andrei Climov, Doctor Ella ClimovFotografii de prezentare pentru Clinica Stomatologica Dental Vision Clinic, Doctor Andrei Climov, Doctor Ella ClimovFotografii de prezentare pentru Clinica Stomatologica Dental Vision Clinic, Doctor Andrei Climov, Doctor Ella Climov

Fotografie comerciala, Clinica Stomatologica Dental Vision ClinicFotografie comerciala, Clinica Stomatologica Dental Vision Clinic

 

Food Photography

Food Photography by Ciprian Babusanu

Food Photography by Ciprian Babusanu