CABINA FOTO/SELFIE VIDEO 360

Bine ați venit la DeepLight CAB & Video Booth 360unde suntem specializați în furnizarea serviciilor cabinei foto și video selfie 360 ​​de înaltă calitate pentru evenimente și petreceri!

Suntem aici pentru a aduce un strop de magie în evenimentele dumneavoastra si ne străduim să vă oferim servicii de fotografie și divertisment de neuitat, astfel încât fiecare moment să devină o amintire prețioasă.

Servicii noastre includ:

Cabina Foto DeepLight CAB:

Cabina foto DeepLight CAB din Bacău, aduce zâmbete pe fețele tuturor invitaților de la evenimentul dumneavoastră. Aceasta nu este doar o cabină foto obișnuită – este o experiență! Cu accesorii hazlii, asistență profesionistă și fotografii personalizate, veți avea amintiri tangibile sub forma de fotografii cu magnet. Adăugăm un strop de originalitate evenimentului dvs. și vă oferim o experiență interactivă și distractivă pe care invitații dvs. o vor adora.

Platforma Video Booth 360:

Dacă doriți să aduceți evenimentul la un nivel cu totul nou, platforma noastră video selfie 360 este alegerea perfectă. Cu asistență inclusă, acces la accesorii amuzante și posibilitatea de a crea clipuri nelimitate, veți surprinde momente autentice și amuzante din perspectiva invitaților dvs. Personalizarea graficii și galeria online vă permit să partajați și să păstrați amintirile pentru totdeauna.

Suntem mândri să vă servim nu doar în Bacău, ci și în întreaga țară. Ne deplasăm acolo unde suntem solicitați pentru a vă oferi experiența noastră de neuitat.

Pentru a avea amintiri „cool”, de neuitat, rezervă și tu serviciile „DeepLight CAB & Video Booth 360″

Contactați-ne astăzi pentru a discuta cum putem aduce un strop de magie și distracție la evenimentul dvs.!

La DeepLight CAB & Video Booth 360, facem ca fiecare moment să conteze!