Despre mine.

Bine ați venit! Eu sunt Ciprian Băbușanu, Fotograf de nuntă, din Bacău, România.

Locul 2 la CONCURSUL NATIONAL de fotografie de nunta din Romania 2014 – Fotografi Cameramani –, categoria „Fotografii de nunta – Miri”:

 

Fotografia are calitatea de a surprinde momente deosebite, clipe memorabile, stari exceptionale, privelisti ce iti taie respiratia, imortalizandu-le si oferindu-le posibilitatea de a le împartasi si altora. Datorita ei, acestea raman peste timp si ne ajuta sa pastram toate acele lucruri care altfel s-ar stinge si fara de care am fi mai săraci. Cu aceasta in gand am pornit la drum, dorind sa ofer acest dar tuturor celor ce vor sa pastreze mereu vii trăirile unice din viata lor. Astfel vor avea posibilitatea sa priveasca inapoi si sa retraiasca acele momente speciale.

Si pentru ca mana artistului trebuie sa fie iscusita, pasiunea timpurie imbinata cu experienta indelungata sunt dovada maiestriei, pentru ca exista multi cei care sunt capabili sa apese pe un buton dar putini cei ce reusesc sa surprinda ceva aparte. Ganditi-va ca va ofer crampeie de viata, nu poze. Va astept!

Sunt pasionat de fotografie de mic, primul aparat fiind un Smena pe care l-am primit de la bunicul meu pe cand aveam 10 ani. La un moment am transformat pasiunea în profesie jucand timp de opt ani rolul de operator foto în cadrul companiei Kodak ca mai apoi sa castig experienta lucrand la posturile locale de radio si televiziune.

Viața prin obiectivul aparatului foto