Botez Rares

Botez Rares

 

Surprinderea frumuseții și bucuriei unui botez este un adevărat privilegiu pentru orice fotograf.
Ca fotograf profesionist, am avut plăcerea de a fotografia multe botezuri, iar fiecare a fost o experiență unică și specială.
Există ceva cu adevărat magic în a vedea un copil făcând primii pași în călătoria lor spirituală, înconjurat de cei dragi.
Abordarea mea față de fotografia de botez este să surprind emoția, detaliile și momentele trecătoare care fac această zi atât de specială.
Îmi propun să creez imagini care să fie prețuite toată viața, nu doar de copilul care este botezat, ci și de părinții, nașii și membrii familiei lor.
De la pregătirile care au dus la ceremonie, până la sărbătoarea veselă de după, sunt acolo pentru a documenta fiecare moment.
Stilul meu este natural, sincer și discret, permițându-mi să surprind momente și emoții autentice pe măsură ce se desfășoară.
Dacă plănuiești un botez și cauți un fotograf care să surprindă esența acestei zile speciale, nu mai căuta.
Contactați-mă astăzi pentru a programa o consultație și haideți să surprindem aceste amintiri care vor dura o viață.

Cu Andreea si Alin m-am cunoscut la cateva evenimente la care am participat impreuna, apoi fiind fotograf chiar la nunta lor.

Si cum povestile de iubire sunt intregite cu binecuvantarea venirii pe lume a unui copilas (sau mai multi, Doamne ajuta! 🙂  ), iata ca a sosit momentul sa surprind si emotiile increstinarii rodului iubirii lor.

Va felicit, dragilor, pentru acest pui de om pe care l-ati adus pe lume si va multumesc pentru increderea pe care mi-ati acordat-o.

Cu mare bucurie am fotografiat botezul micutului Rares, iar mai jos va las povestea, in cateva imagini, a acestui eveniment deosebit.

Share your thoughts