Trusa de prim ajutor la nuntă. Ce trebuie să conțină

Tu știai ce trebuie să conțină trusa de prim ajutor la nuntă? Ziua nunții tale este considerată drept una dintre cele mai importante zile din viață, mai ales că nu există viitoare mireasă care să nu-și imagineze acest eveniment altfel decât perfect din toate punctele de vedere.

Cu toate acestea, pot apărea oricând mici situații neprevăzute care să-ți producă disconfort, iar pentru a-ți lua toate măsurile de precauție necesare, este bine să ai cu tine trusa de prim ajutor la nuntă care să conțină o serie de obiecte esențiale.

Există mai multe categorii de obiecte care ar trebui bifate atunci când pregătești trusa de prim ajutor la nuntă, începând cu o serie de produse de make-up de bază, medicamente, produse de igienă, dar și câteva obiecte vestimentare de rezervă. Trusa poate fi așezată în mașină, la garderobă sau în oricare altă cameră separată de sala evenimentului și chiar dacă nu vei avea nevoie de absolut nimic de acolo pe întreg parcursul nunții, senzația de confort și liniște va crește știind că oricând vei găsi soluții pentru problemele întâmpinate.

Iată care sunt obiectele care nu trebuie să-ți lipsească din trusă în ziua nunții și care te pot salva din situații neașteptate:

Obiecte din categoria îmbrăcăminte/încălțăminte

Chiar dacă ținuta miresei este una prestabilită și intens pregătită chiar și cu luni întregi înaintea marelui eveniment, este de preferat ca în ziua nunții să ai la tine o pereche în plus de încălțăminte, eventual mai comodă, la care să poți apela în cazul în care picioarele tale suferă sau dorești să te simți mai în largul tău. De pus în trusa de prim ajutor la nuntă.

Dacă te numeri printre miresele care vor afișa două ținute în ziua nunții, nu trebuie să-ți faci prea mari probleme în cazul în care una dintre rochii se va murdării/păta/rupe, însă dacă alegi, precum majoritatea, să porți o singură rochie de mireasă, este bine să ai la îndemână un kit de cusut care să includă și ace de siguranță, o soluție antipete (de preferat roll-on pentru a se putea aplica ușor și atunci când ești îmbrăcată cu haina care a fost pătată), dar și ceva de pus pe deasupra – fie pentru a te proteja în momentele mai răcoroase, fie pentru a ascunde, în cazurile mai improbabile, o ruptură de material de dimensiuni mai mari.

Nici mirele nu este de neglijat la acest capitol, iar trusa de prim ajutor pentru ziua nunții ar trebui să conțină o pereche în plus de încălțări și pentru acesta, alături de o pereche de șosete de rezervă.

Nu uita să incluzi și o rolă pentru îndepărtarea scamelor, căci se poate întâmpla ca tu sau viitorul soț să aveți nevoie și de un astfel de obiect.

Mai multe, puteti afla in articolul de pe site-ul Wedme.

Share your thoughts