Fotografie de nunta pe Transfagarasan, Romania

Amplasat în mijlocul uluitorilor Munți Carpați, Transfăgărășanul, a fost mult timp salutat ca o bijuterie ascunsă pentru cuplurile care caută un fundal romantic pentru sedințele foto.

Transfăgărășanul, denumit adesea „Drumul Ceresc”, este renumit pentru întorsăturile sale serpentine, văile luxuriante și priveliștile dramatice. Nu este de mirare că această locație a devenit o destinație râvnită pentru cuplurile care doresc să-și imortalizeze dragostea prin obiectivul unei camere. Povestea de dragoste a Alinei și a lui Iulian a înflorit pe fundalul uluitor din Transfăgărășan. Călătoria lor a început cu o întâlnire întâmplătoare în inima Bacaului și a culminat cu o sedinta foto uluitoare în îmbrățișarea Carpaților.

Scopul meu a fost să surprind dragostea autentică și măreția locației. Fiecare imagine, de la portretele intime până la fotografiile panoramice de la rasarit, spune o poveste de dragoste unică.

Daca va planificati propria sedinta foto de poveste in Transfagarasan sau in orice alta locatie captivanta, nu ezitati sa ma contactati.
Povestea ta de dragoste merită să fie spusă prin prisma unui fotograf de nuntă pasionat și experimentat.

 

Share your thoughts