Fotografiind dragostea – Cristina și Radu

📸 Fotografiind dragostea: Ziua de neuitat a nunții Cristinei și a lui Radu 📸

Ca fotograf de nuntă, fiecare poveste pe care am să o spun prin obiectivul meu este unică și de o frumusețe aparte.

Povestea de dragoste a Cristinei și a lui Radu este una care mi-a atins cu adevărat inima. De la primul nostru contact, am știut că acesta va fi un drum special, plin de momente minunate și amintiri de durată. 

Prietenia noastră a început cu anul 2021, în ziua logodnei lor, unde au împărtășit râsete, vise și am creat împreună amintiri magice, neștiind că acesta a fost doar începutul unei aventuri incredibile.

Ceremonia lor civilă a fost o zi de bucurie pură. Înconjurați de prieteni și de familia lor iubitoare, Cristina și Radu au radiat de fericire, oferindu-mi privilegiul de a surprinde fiecare zâmbet și fiecare emoție. Legătura care s-a dezvoltat între noi a fost mai mult decât o relație profesională; a fost o conexiune autentică bazată pe încredere și entuziasm. 

Anul următor mare mi-a fost bucuria de a-i avea ca protagoniști, în cadrul ședințelor foto cu tematică de Crăciun, pe Cristina și pe Radu, însoțiți de dulceața lor de băiețel.

Iată că a venit și ziua cea mare – ziua nunții lor, zi cu planificare meticuloasă și execuție fără cusur. Pregătirile au avut loc la Hotelul Levisticum din Bacău, iar Cristina, așteptând cu nerăbdare să îmbrace frumoasa ei rochie de mireasă a fost înconjurată de domnișoarele de onoare și de familia ei. Între timp, Radu, ajutat de familia și prietenii săi care i-au fost alături pentru a trece peste emoțiile de dinaintea nunții, a îmbrăcat costumul de mire, iar râsul a umplut aerul în timp ce împărtășeau povești și și tot felul de glume, creându-se o atmosferă veselă, cu o mulțime de momente numai bune pentru a fi fotografiate.

Momentul în care Cristina și Radu s-au văzut a fost magie pură, ambii fiind copleșiți de emoții.

În continuare, ne-am îndreptat spre Biserica Ortodoxă Sfântul Dumitru din Bacău pentru cununia religioasă, ceremonia fiind susținută de venerabilul Părinte Pleșcău, acesta adăugând o dimensiune profundă și spirituală zilei.

După încheierea ceremoniei religioase, emoțiile au început să dispară iar mirii așteptau cu nerăbdare marea petrecere alături de invitații lor. În puținul timp în care mi s-a permis să îi „fur” din strânsoarea prietenilor, am reușit să facem și o mică ședință foto chiar pe marginea piscinei, momentul căpătând spectaculozitate datorită soarelui care se apropia de asfințit, învăluindu-i într-o lumina caldă. Odată cu căderea nopții, a început și petrecerea iar nunta a fost energică și plină de surprize și distracție. Am rămas surprins când Radu a dat frâu liber mișcărilor de dans spectaculoase atrăgându-i pe toți pe ringul de dans.

Ziua nunții Cristinei și a lui Radu a fost o dovadă a iubirii, râsului și bucuriei împreună. A fost o onoare să fac parte din călătoria lor, să surprind povestea lor de dragoste în fiecare cadru și să asist la începutul noului lor capitol frumos – o zi care va rămâne veșnic gravată în inimile Cristinei, a lui Radu și a tuturor celor care au avut privilegiul de a fi acolo.

Share your thoughts