Sedinta foto de Craciun Bacau

Redescoperă Magia Crăciunului pe „Veranda Bunicii’

O Călătorie Prin Timp și Imaginație: „Veranda Bunicii‘, „Camera Festivă” și „In The Box Photography” – Celebrarea Crăciunului într-un Univers Fotografic

În călătoria noastră prin timp și imaginație, ne-am oprit la „Veranda Bunicii’ și „Camera Festivă’, dar aventura continuă cu o incursiune specială în lumea captivantă a zonei „In The Box”. Aici, creativitatea și jocul prind viață într-o cutie magică, transpunând subiectul într-un univers de poveste.

În „Veranda Bunicii’, fiecare detaliu păstrează farmecul vremurilor de odinioară. Lemnul, prezent în fiecare colțișor, emană o căldură familiară. Ferestrele îngăduitoare permit luminii calde să pătrundă, dezvăluind magia unui interior plin de tradiții.

Pe mesele de lemn, brazi împodobiți își încântă privitorii, iar ramurile de brad ninse aduc cu sine povestea Crăciunului petrecut în sânul familiei. Luminile aprinse creează un cadru plin de viață, amintindu-ne de serile petrecute în preajma celor dragi.

La exterior, decorul aduce în prim-plan elemente reprezentative ale satului românesc. Cu acoperișul său acoperit de zăpadă proaspătă, pare a fi prins în farmecul unei ninsori magice, scena fiind una de basm, unde lumina difuză și decorul autentic se întâlnesc într-o armonie perfectă.

Într-un colț al studioului, ne-am transpus în prezent, aducând cu noi vibrațiile moderne ale sărbătorilor. Peretele verde vibrant domină spațiul, iar lumina strălucitoare emană căldură și bucurie. Un brad somptuos, înalt și impunător, se înalță în mijlocul camerei, împodobit cu globuri strălucitoare în nuanțe de roșu, aducând o notă de modernitate în tradiția festivă.

Șemineul, punctul central al camerei, emană căldură și confort. Lemnele aranjate cu grijă și lumina care imită flacăra adaugă un aer de autenticitate, chiar dacă suntem în mijlocul decorului modern. O canapea și un fotoliu roșu adaugă accentul final, oferind un loc primitor pentru a contempla frumusețea sărbătorilor.

Aventura continuă cu o incursiune specială în lumea captivantă a „In The Box Photography”. Aici, creativitatea și jocul prind viață într-o cutie magică, transpunând subiectul într-un univers de poveste.

În această zonă specială, intitulată „In The Box”, am creat o cutie magică unde imaginile prind viață. Rezultatul este o fotografie plină de amuzament, dar cu un twist unic.

Fiecare ipostază este o fereastră către lumea proprie a subiectului, o poveste în sine. Copiii vor fi fascinați să descopere această zonă, iar adulții vor redescoperi bucuria și uimirea din copilărie în fața acestei abordări inovatoare a fotografiei.

 

 

 

„O Călătorie Prin Timp și Imaginație” în studioul meu este o experiență complexă și captivantă. De la nostalgie și modernitate la creativitatea magică a „In The Box Photography”, fiecare colțișor al studioului este gândit să aducă bucurie și încântare. Vă invit și pe voi în studioul meu din orașul Bacău, să faceți parte din această călătorie specială și să vă bucurați de magia Crăciunului într-un mod unic și memorabil, prin intermediul ședințelor foto cu tematică de Crăciun!

Share your thoughts