Fotograf la botezul micuțului Andrei

Ca fotograf de evenimente, ajungi de-a lungul timpului să interacționezi și să formezi relații cu foarte mulți oameni. Îmi place să cred, și mă hrănesc cu această idee, că legăturile nou născute cu fiecare, vor dăinui de-a pururi. Fie că este vorba de o ședință foto de studio, fotografii la aniversări sau alte evenimente, ședințe foto pentru nuntă sau pentru botez, se creează conexiuni speciale cu fiecare persoană cu care colaborez. Devin un partener al lor, sunt primit și mă integrez cu deschidere in viața lor.

Unde vreau să ajung cu cele scrise mai sus?

Aș dori să încep prin a vă povesti despre Radu Bugaciu. Radu este un profesionist din domeniul în care activez, un specialist în industria evenimentelor. Acesta a creat, alături de Ștefan Condurat, cu ceva ani în urmă, nu doar un brand, dar si un etalon în categoria firmelor ce asigură servicii de „open bar” la diverse petreceri și evenimente. Pentru a ajunge să fii un profesionist și un specialist, ai nevoie de multă muncă, ai nevoie de multă implicare. Îl știu pe Radu de mulți ani, interacționând cu el la diversele târguri de nunți și diferite evenimente organizate în Municipiul Bacău. Mare mi-a fost entuziasmul când, în urmă cu doar câțiva ani, Radu m-a invitat pentru a participa, în calitate de fotograf, la botezului primului lui copil dăruit de Alexandra, soția lui. Timpul a trecut, Medeea a crescut, și iată că a venit momentul de mare bucurie pentru cel de-al doilea copil, Alexandra aducând pe lume o minunăție de băiețel, pe Andrei. Spuneam mai sus că se creează conexiuni ce vor dăinui o viață… Le mulțumesc din toată inima mea lui Radu și Alexandrei, pentru invitația de a surprinde și aceste clipe magice din viața lor, momentele cele mai importante, primii pași semnificativi din drumul vieții lui Andrei. Am început ziua cu botezul lui Andrei, la biserica „Nasterea Maicii Domnului” din Bacău, cu trăiri și emoții de înaltă încărcătură spirituală ce au putut fi citite pe chipurile tuturor celor invitați, dar mai ales pe cele ale nănuților, Adriana și Ștefan. Pentru că un eveniment atât de important trebuie sărbătorit, am continuat ziua cu o petrecere pe cinste, organizată la restaurantul „Pavilion 78”, din Bacău, petrecere ce a ținut până târziu în noapte.

Vă las mai jos câteva imagini pentru a împărtăși cu voi aceste clipe minunate din viața prietenilor mei, Alexandra și Radu, alături de drăgălașii lor copii, Medeea si Andrei.

 

Share your thoughts